Hoitola Preventio

Jooga

YINjooga alkaen 5.1 2022 Laukontori 8 B Vintage Shiva Exhalen tiloissa

Keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00

Torstaisin klo 10.00 – 11.30

Perjantaisin klo 18.30 – 20.00

Kertamaksu 20e

Kymppikortti 150e

Seuraava hormonijoogakurssi Ilmoitetaan myöhemmin.

Voit jo nyt ilmoitella kiinnostuksesi !

Voit ilmoittautua preventio@preventio.fi

 

Hormonijooga

Hormonijooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka aktivoi kehon omaa hormonitoimintaa
umpirauhassysteemin kautta. Näin ollen tämä dynaaminen joogamuoto kohentaa yleistä hyvinvointia ja
elinvoimaisuutta. Harjoituksen tulokset on helppo huomata. Jo muutaman kuukauden säännöllinen harjoittelu
tasapainottaa hormoonituotantoa ja parantaa elämälaatua vähentämällä esim. PMS- ja vaihdevuosioireita.
Hormonijooga on hyvä vaihtoehto niille naisille, jotka haluavat luonnonmukaisen
hoitotavan hormonikorvaushoitojen sijaan. Hormonijoogasta ei synny sivuvaikutuksia, joita
hormonikorvaushoidot monesti aiheuttavat. Hormonikorvaushoito ei ole este hormonijoogan harrastamiselle.

Yin jooga

Restoratiivinen YIN jooga on aktiivisen lihasperäisen työskentelyn ja kaikenlaisen fyysisen harjoittelun ja ponnistelun (yang) vastakohta ja  tarpeellinen mielen ja kehon  tasapainottaja. 

Yinjoogassa tehdään pitkäkestoisia, passiivisesti venyttäviä asanoita, joissa ollaan liikkumatta useiden minuuttien ajan. Asanoissa ei mennä äärivenytyksiin, ja ne tehdään huolellisesti linjattuina ja tuettuina siten, että lihakset rentoutuvat, mutta nivelet eivät kuormitu haitallisesti. Tukien avulla elimistöön saadaan paine, joka elvyttää sidekudosten aineenvaihduntaa, huoltaa niveliä, parantaa sisäelinten toimintaa, stimuloi meridiaaneja ja tyynnyttää hermostoa. Harjoitukset tehdään rauhallisesti, tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Ne ovat meditatiivisia ja restoratiivisia – kehon omat voimavarat palauttavia – ja opettavat hellittämään ja päästämään irti, jolloin pääsee jatkuvan tekemisen ja suorittamisen maailmasta puhtaan olemisen ja hyväksymisen tilaan: tulee läsnäolevaksi omassa kehossaan. Harjoituksen aluksi levähdetään hetkeksi meditaatioon, ja harjoituksen aikana voidaan soittaa hiljaista musiikkia.

YINjooga sopii kaikille, sillä tukien avulla asentoja voi säätää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Keholle ja mielelle kannattaa antaa aikaa tottua ei-suorittavaan, passiiviseen harjoitukseen ja ottaa tavaksi käydä harjoituksissa säännöllisesti.

Lpg hoidot

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) ilmiöön. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG® Endermologie- hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.

Cellu M6 KMI tehoaa laskimoiden vajaatoimintaan, jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin. Vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta. Nesteiden kierron kiihtyessä laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä iho tulee kimmoisammaksi, kipu vähenee asteittain ja jalkojen turvotus vähenee. Vaikutukset kestävät usein hyvinkin kauan.

Kireiden lihasten elastisuus palautuu. kipu lievittyy ja nivelliikkuvuus paranee. tulehdustilat esim. epikondyliitti, bursiitti, tendiniitti. fibromyalgia-kivut ja jäykkyys helpottuvat. LPG®-terapia mahdollistaa nopean kuntoutumisen ja on miellyttävän tuntuista.

Rintasyöpään saatu sädehoito ja leikkaukset aiheuttavat arpikudosta estäen nesteiden normaalin kulun. Yläraaja turpoaa nopeasti, iho paksunee, kädestä tulee raskas ja sen liikuttaminen on vaikeaa. Cellu M6 KMI stimuloi lymfaattista järjestelmää, sidekudoksiset arvet häviävät, seurauksena käden turvotus vähenee asteittain. (Pillerin tutkimus)
Voit hoitaa arpikudoksia, jopa 20 vuotta vanhaan arpikudokseen voidaan vaikuttaa. Erilaisia turvotustiloja esim. leikkausten jälkeen, rintasyövän jälkeinen lymfaödeema, tulehduksen aiheuttama turvotus, alaraajaturvotus, rasvaimun jälkeinen turvotus (kahden viikon kuluttua toimenpiteestä).
 

Ion detox

Kehon alkalointi on sama kuin sen emäksöiminen. Eli siis vastakohta happamelle ja kuka nyt haluaisi olla hapan. Silti länsimaissa kehon happamuus on erittäin yleinen ongelma. Hyvä ja suositeltava hoitomuoto alkalisointiin on kehoon johdettu negatiivinen, galvaaninen sähkö.
Hoito on kivutonta ja tuottaa välittömästi hyvän ja rentoutuneen olotilan. Ion Detox-kehonpuhdistuksessa vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.

poistaa kehon kuonaa
vahvistaa immuunijärjestelmää
parantaa yöunien laatua
vähentää nesteen kertymistä
pienentää tulehdusriskejä kehossa
hapettaa kehoa ja nostaa Ph-lukemia
energisoi
heikentää bakteerien toimintakykyä kehossa
parantaa soluhengitystä

Kontraindikaatiot

sydämen tahdistin
elinsiirrännäinen
epilepsia
raskaus ja imetys

Vapaat ajat

Kysy vapaita aikoja